“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Helpende Niveau 2 - Somatiek Heeswijk-Dinther (nachtdiensten)

Inleiding

Heb je een passie voor het werken met mensen die intensieve zorg nodig hebben en soms onbegrepen gedrag laten zien? Kom dan met jouw frisse positieve kijk op uitdagende zorgvragen ons team versterken.

Functie informatie

  • Samen met je team ben je verantwoordelijk voor belevenisgerichte zorg en welzijn rondom de bewoners op onze somatische afdeling.
  • Je biedt de beste kwaliteit van zorg en begeleiding, gericht op het welbevinden van de bewoner en afgestemd op ieders individuele wensen en behoefte. De professionele zorg die je biedt past binnen je eigen bevoegd- en bekwaamheid. 
  • Je stimuleert activatie en zelfzorg bij onze bewoners en levert een bijdrage aan het zorgleefplan. Het zorgleefplan is bedoeld om de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie te geven over de zorg die hij/zij krijgt. Kwaliteit van leven staat hierbij centraal.  
  • Je signaleert veranderingen en bespreekt deze met je team en levert bijdrage aan het evalueren en bijstellen van het zorgleefplan. 

Onze ideale kandidaat

Je hebt minimaal een MBO 2 Helpende Zorg en Welzijn, of een vergelijkbaar diploma. Je denkt mee met collega’s om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Omdat je nachtdiensten werkt vinden we het belangrijk dat je graag zelfstandig werkt. 

Extra informatie

  • Een jaarcontract van 15 – 20 uur met uitzicht op een vast contract. Andere contractvormen zijn bespreekbaar. 
  • Een brutosalaris tussen de € 1.863,09 en € 2.255,74 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 25).
  • Beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en korting op een bedrijfsfitnessabonnement.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?

Stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar vacature@laverhof.nl onder vermelding van vacaturenummer 20-22.

Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met Jacqueline van Eijk via jacqueline.vaneijk@laverhof.nl of via tel. 0413-298100.

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof