Over Laverhof

Wie zijn wij?    
Laverhof is een lokaal gewortelde zorgorganisatie voor ouderen. Je vindt ons in Schijndel, Wijbosch, Eerde, Sint-Michielsgestel, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Middelrode, Loosbroek, Vorstenbosch en Uden. Al meer dan honderd jaar zetten wij ons in voor goede afgestemde zorg en welzijn onder het motto ‘leven als thuis’.

Mensen kunnen bij ons terecht voor verpleeghuiszorg, revalidatie, kortdurend verblijf, ondersteuning thuis, gespecialiseerde dagbesteding en dagbehandeling, diverse therapieën en zorg in de laatste levensfase. Het is ook mogelijk om bij ons ‘verzorgd te wonen’ in een van onze comfortabele huurappartementen. 

Laverhof bestaat uit de locaties: Mgr. Bekkershuis in Schijndel, St. Barbara, Annahof en Anna Hospice in Wijbosch, Cunera en De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis in Uden. Daarnaast bieden we Ondersteuning Thuis in Schijndel en Heeswijk. Daarnaast verhuren we appartementen in Kloosterpark gelegen naast Het Retraitehuis, in Servaeshof, het appartementencomplex achter het Mgr. Bekkershuis en in De Bongerd. Hierbij kunnen de bewoners gebruikmaken van de zorg- en dienstverlening van Laverhof.

Onze organisatie telt ongeveer 400 cliënten en hun familie en naasten, ruim 1200 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers. Wij zijn verbonden met elkaar door onze zorg, aandacht, inzet, Brabantse cultuur en gewoontes. Met behoud van onze eigen identiteit leven en werken we in een prettige en gastvrije omgeving.

Samen zijn wij Laverhof. 
                            
Missie en visie
Kernwaarden
Onze naam en logo
Organisatiestructuur

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof