“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Leerling Coördinator Zorg

Inleiding

Per 1 april ontstaat de functie van leerling coördinator zorg (24-28 uur) op afdeling Parklaan, locatie St. Barbara Schijndel. Het betreft een tijdelijke functie waarbij je in 8 maanden tijd de mogelijkheid krijgt de functie van coördinator zorg eigen te maken.

Functie informatie

 • Als coördinerend verpleegkundige draag je bij aan de best mogelijke verzorging van bewoners op PG-afdeling Parklaan. 
 • Je stelt in overeenstemming met familie, collega’s en specialisten uit andere disciplines een persoonlijk zorgleefplan op en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan de bewoners op basis van het zorgleefplan.  
 • Je coacht en begeleidt teamleden bij de zorg voor bewoners en verzorgende- en verpleegtechnische handelingen. Je staat vooral “naast de zorg” en niet “in de zorg”.
 • Je signaleert en analyseert situaties en bekijkt samen met je team wat er verbeterd kan worden. 
 • Je onderhoudt interne contacten op alle niveaus binnen het team en met interne specialisten. De lijntjes met o.a. de teammanager zorg, artsen en behandelaren zijn kort. 
 • Je brengt expertise over aan collega’s en geeft advies. 
 • Je leert coördinerende taken op het gebied van organisatie, bedrijfsvoering en verslaglegging die voor de uitoefening van de werkzaamheden noodzakelijk zijn. 
 • Ja hebt kennis en werkzaamheden van andere afdelingen en disciplines en voert een expertrol uit voor de hele locatie. 

Onze ideale kandidaat

Je bent in het bezit is van een diploma afgerond op mbo 4 niveau verpleegkunde en vindt het leuk te werken met de doelgroep psychogeriatrie. Je staat open om te leren coachen, staat stevig in je schoenen en weet goed prioriteiten te stellen. Het team kan op jouw ondersteuning rekenen, je neemt het voortouw maar daagt ook collega’s uit door op het juiste moment een stapje terug te doen.

Extra informatie

 • Begeleiding van april tot december bij het interne opleidingstraject tot coördinator zorg.
 • Een brutosalaris tussen de € 2.492,51 en € 3.362,22 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 45).
 • Hulp bij persoonlijke en professionele groei (de mogelijkheid tot opleidingen, cursussen en workshops).
 • Werktijden: doorgaans van maandag t/m vrijdag.
 • Voor vragen over de inhoud van deze functie, kan contact worden opgenomen met Wilco Jansen, teammanager zorg, tel. 06-51861014.

Belangstelling?

Sollicitatiebrieven met curriculum vitae en motivatie naar vacature@laverhof.nl onder vermelding van het vacaturenummer 17-22. De sluitingsdatum is 24 januari 2022 en de gesprekken vinden plaats op 28 januari in de ochtend.

Deze vacature wordt intern en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectie. 

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof