“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Verzorgende, Niveau 3 - Somatiek Uden

Inleiding

Help jij onze bewoners bij de dagelijkse zorg en heb je oog voor hun welzijn door de dag heen? Samen met jouw collega’s geef je zorg en aandacht aan onze bewoners met een somatische zorgvraag. 

Functie informatie

  • Je ondersteunt bewoners met een somatische zorgvraag en levert een bijdrage aan het zorgleefplan. Het zorgleefplan is bedoeld om de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie te geven over de zorg die hij/zij krijgt. Kwaliteit van leven staat hierbij centraal.
  • Je zorgt dat het zorgplan met alle betrokkenen is afgestemd. Je hebt contact met familie, collega’s en specialisten uit andere disciplines. 
  • Je signaleert veranderingen en bespreekt deze met betrokkenen en levert bijdrage aan het evalueren en bijstellen van het zorgleefplan als de situatie daarom vraagt.. 
  • Je biedt dagelijks professionele verzorging volgens het zorgleefplan en verricht daarbij verpleegtechnische handelingen, binnen je eigen bevoegd- en bekwaamheid. 
  • Je biedt de beste kwaliteit van zorg en begeleiding, gericht op het welbevinden van de bewoner en draagt zorg voor een prettige woon- en werksfeer.

Onze ideale kandidaat

Je hebt een diploma Verzorgende niveau 3 IG, of een vergelijkbaar diploma (woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work). Met jouw zorghart kun je goed aanvoelen wat onze bewoners nodig hebben. Je weet goed prioriteiten te stellen en kan met een kritische blik naar kwaliteit van zorg en werkprocessen kijken.

Extra informatie

  • Een jaarcontract van 24 – 32 uur met uitzicht op een vast contract. Andere contractvormen zijn bespreekbaar.
  • Een brutosalaris tussen de € 1.960,02 en € 2.845,21 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 35). 
  • Beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en korting op een bedrijfsfitnessabonnement.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?

Stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar onder vermelding van vacaturenummer 15-22.

Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met teammanager zorg Irene Rijkers via te. 0413-337500.

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof