“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Helpende, Niveau 2 - Ondersteuning Thuis Uden

Inleiding

Als Helpende niveau 2 Ondersteuning Thuis werk je in een team van verzorgenden en verpleegkundigen met cliënten met diverse zorgvragen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun familie. We zijn in Uden nog maar net bezig met de opstart van een nieuw team, dit geeft jou en je collega’s de ruimte dit helemaal samen vorm te geven.

Per direct ontstaat er een vacature voor de functie van: Woonzorgbegeleider niveau 2
(12 - 24 uur)

Functie informatie

Je werkt samen met je collega’s in een klein team en ondersteunt, verzorgt en begeleidt PG en somatische cliënten in de thuissituatie. Je werkt in een kleinschalig team en kunt samen met je collega’s het rooster maken. Ieder werkt op basis van eigen deskundigheid. Je bevordert het welzijn en biedt structuur en blijft zoveel mogelijk de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten stimuleren. Je kijkt wat de naaste omgeving hierin kan betekenen en observeert en signaleert hoe het met cliënten gaat.

Onze ideale kandidaat

 • Diploma helpende niveau 2 of bijna klaar met de opleiding.
 • Certificaat medicatieverstrekking is een pré.
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
 • Affiniteit met thuiswonende ouderen.
 • Goede contactuele eigenschappen.
 • Woonachtig in de directe omgeving van Uden.

Vind jij het leuk om, met cliënten, familie, mantelzorgers en collega's samen te werken in de wijk, zodat cliënten in de thuissituatie zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Extra informatie

 • Een jaarcontract voor 12 – 24 uur gemiddeld per week met uitzicht op een vast contract
 • Salariëring volgens FWG VVT, schaal 25
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en bedrijfsfitness
 • Werktijden: alle diensten, samen met je collega’s roosteren
 • Voor vragen over de inhoud van deze functie, kan contact worden opgenomen met Yolanda Verstegen, teammanager, tel. 06 - 410 699 89
 • Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?

Sollicitatiebrieven met motivatie en curriculum vitae per mail vacature@laverhof.nl onder vermelding van het vacaturenummer 09-22.

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof