“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Verpleegkundige, Niveau 4 - PG Heeswijk-Dinther

Inleiding

De bewoners die bij ons wonen kunnen niet altijd vertellen wat ze nodig hebben of hoe het met ze gaat. Jij bent er om ze daarin te ondersteunen en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Samen met je team bezorg je ze een warm thuis, zoveel mogelijk afgestemd op persoonlijke behoeften van de bewoner en zijn of haar omgeving. Je kijkt naar de kleine dingen en luistert naar je gevoel. Dan zie je vanzelf wat nodig is om hun dag net wat mooier te maken. Als je dit kunt, dan ben je bijzonder en bovenal bijzonder welkom om ons team te versterken!  

Functie informatie

 • Als verpleegkundige draag je bij aan de best mogelijke verzorging van de bewoners op een van onze PG-afdelingen. Samen met je team stem je goede zorg af op de behoefte van de bewoner en zijn of haar omgeving.
 • Je signaleert en analyseert situaties en bekijkt samen met je team wat er verbeterd kan worden, dit doe je in overleg met familie, collega’s en specialisten uit andere disciplines. Dit alles vanuit de behoeften van bewoners en het daar aan ten grond slag liggende zorgplan. 
 • Je ondersteunt bewoners met basiszorg, wondzorg en verpleegtechnische handelingen.
 • Je coacht en begeleidt collega’s bij het optimaliseren van de zorgkwaliteit.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om zorginhoudelijke en multidisciplinaire samenwerking.

Met wie werk je?

Je werkt bij woongroep Kastanjedreef of Lindelaan met bewoners gemiddeld genomen vanaf 60 jaar en ouder. Onze focus in de woongroepen ligt op de ouder wordende bewoner en alles wat hierbij komt kijken. We zijn bezig met de overstap van dagbesteding naar dagbeleving. Rust en respect staan bij ons voorop, maar de regie hoort bij de bewoner te liggen. De bewoners hebben, naast zorg en begeleiding, extra ondersteuning nodig op het gebied van deze dagbeleving en de benodigde structuur.? 

Onze ideale kandidaat

Naast dat je over een afgeronde opleiding MBO of HBO verpleegkundige beschikt inclusief BIG-registratie weet jij wat nodig is om onze bewoners een fijne dag te bezorgen. Je biedt structuur, discipline en herkenbaarheid en speelt in op wisselende stemmingen en gedragingen.

Extra informatie

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast contract. Andere contractvormen zijn altijd bespreekbaar.
 • Een brutosalaris tussen de € 2.492,51 en € 3.362,22 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 45).
 • Een werkomgeving die huiselijk en gemoedelijk is
 • Beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing
 • Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën 
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en korting op een bedrijfsfitnessabonnement

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?

Stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar vacature@laverhof.nl onder vermelding van vacaturenummer 03-22.

Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met Ingrid Hendriks via tel. 0413-298100.

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof