“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Begeleider Wonen en Zorgen, Niveau 3 - PG Heeswijk-Dinther

Inleiding

Bezorg jij als begeleider wonen en zorgen onze bewoners op onze PG-afdeling een mooie dag?
De bewoners die bij ons wonen kunnen niet altijd vertellen wat ze nodig hebben of hoe het met ze gaat. Jij bent er om ze daarin te ondersteunen en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Samen met je team bezorg je ze een warm thuis, zoveel mogelijk afgestemd op persoonlijke behoeften van de bewoner en zijn of haar omgeving. Je kijkt naar de kleine dingen en luistert naar je gevoel. Dan zie je vanzelf wat nodig is om hun dag net wat mooier te maken. Als je dit kunt, dan ben je bijzonder!

Functie informatie

 • Je bent mede verantwoordelijk voor het individuele zorgplan van onze bewoners. Het zorgplan is bedoeld om de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie te geven over de zorg die hij/zij krijgt. Kwaliteit van leven staat hierbij centraal.  
 • Je zorgt dat het zorgplan met alle betrokkenen is afgestemd. Hiervoor heb je veelvuldig contact met familie, collega’s en specialisten uit andere disciplines, zoals de zorgcoördinator, welzijn, artsen en behandelaren. 
 • Je biedt structuur, discipline en herkenbaarheid, maar je speelt ook in op wisselende stemmingen en gedragingen
 • Verzorging op het gebied van ADL activiteiten
 • Je zorgt voor een prettige dagbeleving en onderneemt activiteiten zoals wandelen, fietsen, knutselen en belevingsgerichte activiteiten
 • Je past je communicatiewijze aan per bewoner

Met wie werk je?
Je werkt bij woongroep Kastanjedreef of Lindelaan met bewoners tussen de 60 en 100 jaar. Onze focus in de woongroepen ligt op de ouder wordende bewoners en alles wat hierbij komt kijken. We zijn bezig met de overstap van dagbesteding naar dagbeleving. Rust en respect staan bij ons voorop. De bewoners hebben, naast zorg en begeleiding, extra ondersteuning nodig op het gebied van deze dagbeleving en de benodigde structuur.
 

Onze ideale kandidaat

Je hebt een afgeronde opleiding persoonlijk begeleider, woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work.

Extra informatie

 • Een jaarcontract van 24 - 28 uur per week met uitzicht op een vast contract (andere contractvormen zijn altijd bespreekbaar)
 • Een brutosalaris tussen de € 1.960,02 en € 2.845,21 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 35) 
 • Een werkomgeving die huiselijk en gemoedelijk is
 • Beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing
 • Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën 
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en korting op een bedrijfsfitnessabonnement.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?

Stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar vacature@laverhof.nl onder vermelding van vacaturenummer 02-22.

Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met Ingrid Hendriks via tel. 0413-298100.

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof