“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Thuisbegeleider (bij ondersteuning thuis)

Inleiding

Laverhof versterkt de eigen kracht van haar cliënten met het aanbieden van zorg, wonen, behandeling en revalidatie en aanvullende diensten. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leveren vanuit visie en vakmanschap een bijdrage aan de kwaliteit van leven. De afdeling ondersteuning thuis levert huishoudelijke ondersteuning en persoonlijke zorg aan thuiswonenende cliënten. Onze wijkverpleegkundige is daarin de spin in het web en is bij uitstek de regisseur in de wijk die samen met onze medewerkers ervoor zorgt dat cliënten zo lang mogelijk comfortabel thuis kunnen blijven wonen met behoud van de eigen regie.

Laverhof biedt individuele begeleiding bij cliënten thuis aan.

Wij zijn per 1 september 2021 op zoek naar een individuele begeleider binnen Laverhof.

Functie informatie

Je begeleidt cliënten met wisselende hulpvragen in het structureren van hun dagelijks leven en het vergroten van de zelfredzaamheid.

Je legt makkelijk contact (regionale contacten, gemeentes, welzijnsorganisaties), bent een doorzetter, creatief en hebt een SPH/MDW achtergrond. Daarnaast ben je een bruggenbouwer die tactvol belangen kan afwegen en besluiten durft te nemen. Dat doe je in samenwerking met de teammanager en wijkverpleegkundige en je collega-thuisbegeleider. Tevens heb je de opdracht om te beoordelen welke taken uit je pakket door de medewerkers zorg overgenomen kunnen worden en wat er voor nodig is om dat te realiseren.

Dus…. ben jij die gedreven pionier, die niet schroomt om de handen uit de mouwen te steken en graag wil werken in een open inspirerende omgeving?
Solliciteer!

Onze ideale kandidaat

  • Je bent in het bezit van diploma en kennis thuisbegeleiding niveau 4 of vergelijkbaar en/of in het bezit van diploma SPH/MWD niveau 4.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
  • Kennis van Nedap Ons is een pre.

Extra informatie

  • Een contract voor bepaalde tijd voor 20 - 24 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Salariëring volgens FWG 3.0, schaal 45.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel device plan
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.
  • Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met de Yolanda Verstegen, teammanager, tel. 0413-298100.

 

Belangstelling?

Motivatiebrief en curriculum vitae per mail naar vacature@laverhof.nl vóór 30 juli 2021 onder vermelding van vacaturenummer 83.

Wil jij werken bij Ondersteuning Thuis van Laverhof?

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof