Werken bij Laverhof

"We bieden samen warme zorg, zodat iedereen zich thuis voelt."

Bekijk werken bij Laverhof

Woonzorgbegeleider niveau 3 (nacht)

Inleiding

16 - 24 uur per week, afdeling Somatiek, De Bongerd te Heeswijk - Dinther

Functie informatie

 We zoeken jou!

Momenteel zoeken we specifiek naar professionals die een passie hebben voor het werken met mensen die intensieve zorg nodig hebben en soms onbegrepen gedrag laten zien.

We vragen creativiteit, doorzettingsvermogen en een frisse positieve kijk op uitdagende zorgvragen.

Onze ideale kandidaat

Naast het bezitten van een zorgdiploma of MMZ 4 of HBO SPH diploma, positieve referenties, zoeken wij mensen die hun kwaliteit en vaardigheden kunnen inzetten zodat zij tot daadwerkelijke toegevoegde waarde komen voor de mens, bewoners en collega’s.

Ter ondersteuning bieden wij je een training waarin je geschoold wordt om BIG handelingen uit te mogen voeren voor zover je dat niet hebt gehad in je opleiding. Verder zijn uren in onderling overleg bespreekbaar!

 Naast het kunnen bieden vanprimaire verzorging van onze bewoners (ADL ondersteunen en/of overnemen) zoeken wij  mensen die kunnen omgaan met dubbeldiagnostiek en uitdagende somatische zorgvragen (complexe casuïstiek).

Extra informatie

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract (ook andere contractvormen bespreekbaar variërend van 16 tot maximaal 24 uur per week)
  • Salariëring volgens FWG VVT, schaal 35
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en bedrijfsfitness
  • Werktijden: volgens rooster
  • Voor vragen over de inhoud van deze functie, kan contact worden opgenomen met Jacqueline van Eijk, teammanager zorg, tel. 0413-298100
  • Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?

 Sollicitatiebrieven met motivatie en cv naar vacature@laverhof.nl onder vermelding van het vacaturenummer 22

 

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof

Sam, een dierbare ontmoeting!

Marleen van de Rijdt, woonzorgbegeleider, neemt haar hond Sam mee naar Vijverhof.