Specialist ouderengeneeskunde

Laverhof versterkt de eigen kracht van haar cliënten met zorg, wonen, behandeling en aanvullende diensten. Zo kunnen mensen op eigen wijze een zo goed mogelijke kwaliteit van leven realiseren. 

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers om daar vanuit visie en vakmanschap een bijdrage aan te leveren. 
 

SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE

32 uur

Word jij onze nieuwe specialist ouderengeneeskunde?

Je werkt in een hecht team met zes specialisten ouderengeneeskunde, een AIOS, een basisarts en verpleegkundig specialisten, daarbij optimaal ondersteund door een medisch secretariaat. Als zelfstandig opererend specialist ouderengeneeskunde ben je  eindverantwoordelijk voor de medische zorg van een deel van de cliënten. Je werkt daarbij in een tandem met een verpleegkundig specialist of een basisarts.

Naast de zorg voor cliënten van Laverhof vertaal je actuele vakkennis naar meerwaarde voor de organisatie, passend binnen de missie en visie van Laverhof. Je ondersteunt onze woonzorgteams vanuit je eigen vakgebied om bij te dragen aan een optimale kwaliteit van leven voor onze cliënten. Binnen de teams zorg en behandeling wordt op een open en laagdrempelige manier met elkaar samengewerkt aan multidisciplinaire zorg.

Laverhof is een organisatie met locaties in Heeswijk-Dinther, Schijndel en Uden waarbij een sterke lokale verbondenheid onze kracht is. Vanuit deze gedachte werk je als specialist ouderengeneeskunde nauw samen met huisartsen, ziekenhuizen en andere ketenpartners.

Onze ideale kandidaat

 • Wil graag de uitdagingen van vandaag en morgen met beide handen aanpakken.
 • Is ambitieus, durft vernieuwend te denken en te handelen.
 • Neemt initiatief binnen de vakgroep en kan een trekkersrol vervullen.
 • Draagt bij aan de doorontwikkeling van de vakgroep en het positioneren van de SO-functie binnen Laverhof, passend bij de strategische visie van Laverhof.
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan goed samenwerken.
 • Is BIG-geregistreerd als specialist ouderengeneeskunde of is in een afrondende fase van de opleiding.

Extra informatie

 • Verschillende contractvormen bespreekbaar.
 • Salariëring volgens FWG VVT, schaal 75.
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
 • Werktijden: in overleg

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?
We maken graag kennis! Reageer via de sollicitatieknop en upload jouw motivatie en cv. Voor vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met Koen Reijnen, teammanager behandeling via 06-28872834 of koen.reijnen@laverhof.nl.

Vacaturekenmerken

Contactpersoon vacature

Deel deze vacature