EmailTwitterFacebookLinkedIn

Opleiden binnen Laverhof

Lees alles over opleidingen, stages en omscholingBinnen Laverhof besteden we veel tijd aan het opleiden van onze medewerkers. We zijn een erkende leerplaats met veel verschillende mogelijkheden op al onze locaties. Door onze intensieve samenwerking met regionale onderwijsinstellingen zijn de lijntjes kort. In combinatie met onze eigen begeleiders op de werkvloer is leren en werken een perfecte uitkomst.

.............................................................................................Samen leven, samen zorgen, samen leren

Opleidingen zijn er voor al onze medewerkers. We bieden opleidingen vanaf mbo niveau 1 tot aan hbo-opleidingen. Een aantal opleidingen zijn verplicht om aan te tonen dat je bevoegd en bekwaam bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de BIG-handelingen voor verzorgenden en verpleegkundigen. Iedereen binnen de organisatie is bezig met leren en deskundiger te worden. Laverhof beschikt over een eigen Skillslab; een opleidingsplek met poppen, materiaal en bedden. Zo test jij jouw kennis in de praktijk. We vinden het belangrijk dat leerlingen weten waar ze terecht komen. We zorgen voor een warm welkom, een rondleiding en de mogelijkheid tot het draaien van een proefdag. Samen leven, samen zorgen, samen leren.

 

 


Onze BBL trajecten
Bij ons volg jij een opleiding tot helpende, verzorgende of verpleegkundige. Onder de juiste begeleiding leer je het beroep goed kennen. Werkervaring doe je direct op in de praktijk in combinatie met één schooldag per week.

Droom jij van een baan in de zorg, maar heb je niet de juiste opleiding of werkervaring? Of werk je al bij Laverhof en ben je klaar voor een volgende carrièrestap? Dan bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden door middel van werken en leren in de zorg. Binnen Laverhof zijn er voldoende mogelijkheden om opleidingen te volgen waarmee jij verder groeit als zorgprofessional. Wat jouw situatie ook is, wij hebben een passende opleiding in de zorg voor jou!

 

BBL2 | Leerling Helpende
Wil je een mooie toekomst (starten) in de zorg? Of werk je al binnen Laverhof, bijvoorbeeld als huishoudelijk medewerker  of woonzorgbegeleider niveau 1 en wil je meer uit je werk halen? Met ons BBL2 traject leiden we jou binnen 1 jaar op tot helpende niveau 2.

BBL3 | Leerling Verzorgende
Heb je interesse in een baan als verzorgende dan hebben wij meerdere mogelijkheden binnen Laverhof. Het reguliere opleidingstraject tot verzorgende duurt 3 jaar. Je maakt kennis met uiteenlopende zorgvragen en diverse afdelingen waar je komt werken. Ben je een zij-instromer? Misschien kom je dan wel in aanmerking voor ons lefgozer traject. 

BBL4 | Leerling Verpleegkunde
Werk jij al bij Laverhof en ben jij gediplomeerd verzorgende en zoek je verdieping in je vak? Dan is de opleiding tot verpleegkundige wellicht iets voor jou. Tijdens deze opleiding van 2 jaar, combineer jij leren en werken in de zorg. 

Lefgozer traject

Laverhof heeft veel Lefgozers in dienst en daar zijn we trots op. Een Lefgozer is iemand die zich in 1,5 jaar tijd laat omscholen naar de ouderenzorg (verzorgende niveau 3). Iemand die voorheen werkzaam was in een ander vakgebied, met een mbo-achtergrond en minimaal 3 jaar werkervaring. Een intensief werk- en leertraject waar motivatie, doorzettingsvermogen en lef voor nodig is. Vanaf het begin doe je werkervaring op en verdien je een salaris. Na het behalen van je diploma krijg je direct een vast contract.

 

 

Opleiding tot zorgondersteuner

Heb jij hart voor de zorg, denk je vaak aan omscholen maar heb je geen zin in een lang opleidingstraject? Dan is de opleiding tot zorgondersteuner iets voor jou! Al na 14 weken ben je klaar om gecertificeerd in de zorg te werken.

 

 

Beroepsgerichte stage

Wil jij bij Laverhof stage lopen? Wij bieden stageplaatsen aan voor verschillenden opleidingen in de zorg, verpleging en bij de paramedische dienst. Stageperiodes zijn afhankelijk van de opleiding en de stagevergoeding is conform de CAO VV&T. Wil je meer weten over stage lopen bij Laverhof? Neem contact op.

We bieden ook regelmatig plaats aan stagiaires van andere opleidingen of aan studenten die een afstudeerscriptie willen schrijven. Laat ook hiervoor je gegevens achter via onderstaande knop. 

 

 

 

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl

Ook bereikbaar via WhatsApp: 06-28872833