EmailTwitterFacebookLinkedIn

Locaties

Locaties

We bieden veel verschillende vormen van zorg op diverse locaties en in de wijken. Samen met familie, bekenden en buurtbewoners zorgen onze zorgprofessionals dat ouderen hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Dat doen we door goed te luisteren en onze zorg af te stemmen op de behoefte van de oudere en zijn of haar omgeving. Wij voegen ons naar hun leven en ondersteunen waar dat nodig is.

Mensen kunnen bij ons terecht voor verpleeghuiszorg, revalidatie, kortdurend verblijf, ondersteuning thuis, gespecialiseerde dagbesteding en dagbehandeling, diverse therapieën en zorg in de laatste levensfase. Het is ook mogelijk om bij ons ‘verzorgd te wonen’ in een van onze comfortabele huurappartementen.


Laverhof bestaat uit de locaties: St. Barbara, Annahof en Anna Hospice in Wijbosch, het Mgr. Bekkershuis in Schijndel, Cunera en De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis in Uden.

Daarnaast bieden we Ondersteuning Thuis in Schijndel, Heeswijk en Uden en verhuren we appartementen in Kloosterpark gelegen naast Het Retraitehuis, in Servaeshof, het appartementencomplex achter het Mgr. Bekkershuis en in De Bongerd. Hierbij kunnen de bewoners gebruikmaken van de zorg- en dienstverlening van Laverhof.
Onze organisatie telt ongeveer 400 cliënten en hun familie en naasten, ruim 1200 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers.

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl