Locaties

Laverhof biedt zorg, verpleging, ondersteuning thuis en activiteiten aan seniore inwoners en zorgbehoevenden in Schijndel, Heeswijk en omgeving en Uden. Laverhof bestaat uit de locaties: St. Barbara, Annahof en Anna Hospice in Wijbosch en het Mgr. Bekkershuis en Servaeshof in Schijndel, Cunera en De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis en het naastgelegen Kloosterpark in Uden.

We doen het samen!
Zorg en ondersteuning bieden, doen wij graag samen, in goed overleg met bewoners en cliënten en hun familie en/of mantelzorger(s). We doen dit met respect voor elkaars deskundigheid. Wij weten wat de wensen, verwachtingen en behoeften van bewoners en cliënten zijn en door met hen in gesprek te gaan, kunnen onze medewerkers samen met hen en de familiezorger(s), afspraken maken over de gewenste ondersteuning en wie die kan bieden.

Wonen bij Laverhof is zoveel mogelijk als thuis, daar zetten we ons met hart en ziel voor in. Ook bij cliënten in de thuiszorg. Zodat thuis, ook met hulp van ‘buitenaf’, gewoon thuis blijft!

 

St. Barbara
St. Barbara


Mgr. Bekkershuis
Mgr. Bekkershuis


Cunera|De Bongerd
Cunera | De Bongerd