EmailTwitterFacebookLinkedIn

Samen leven, samen zorgen

Samen zorg bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Vanuit een warm hart en met kennis en expertise over goede zorg. Samen creëren we een leefgemeenschap waarin mensen, van verschillende generaties en met verschillende behoeften, voor elkaar van waarde zijn. Een manier van samen leven waarin eigen kracht, ondersteuning door het eigen sociale netwerk en professionele zorg één geheel vormen. Dat is Laverhof: samen leven, samen zorgen.

 

Meer dan honderd jaar geleden legden zusters met hun zorg voor ouderen en kwetsbaren de kiem voor Laverhof. Inmiddels is deze kleine kiem uitgegroeid tot een prachtige boom; zo laat ook ons logo zien. Deze boom is een ontmoetingsplek. Een plek waar het goed toeven is en die beschutting biedt bij slecht weer. Een thuis waar de deuren naar de buitenwereld open staan en mensen altijd welkom zijn. Waar we samen leven en samen zorgen.

We bieden verschillende vormen van zorg op diverse locaties en in de wijken. Samen met familie, bekenden en buurtbewoners zorgen we ervoor dat ouderen kunnen leven zoals zij dat willen. Dit doen we door goed te luisteren en zorg af te stemmen op de behoefte van de oudere en zijn of haar omgeving. We voegen ons naar hun leven en ondersteunen waar dat nodig is.

Wij blijven in beweging, blijven ons ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om zorg van goede kwaliteit te leveren. Daar ligt onze kracht en expertise. Dat is wat we al meer dan honderd jaar doen. Dat is onze stevige basis, onze robuuste stam. De wereld verandert; er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen, ook in de zorg. Maar wij zijn als een oude boom. We buigen mee waar nodig maar hebben onze wortels diep in de grond.
Wij zijn Laverhof. Wij zijn er voor ouderen en de mensen om hen heen. Omdat we mensen graag ondersteunen in de vertrouwde omgeving en een warm thuis willen bieden voor als dat niet meer kan.

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via. 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl