Zorg en ondersteuning thuis

Werk jij graag zelfstandig, maar niet alleen? En hou je van afwisseling en een uitdaging?
Bij Ondersteuning Thuis werk je in een team van verzorgenden en verpleegkundigen met cliënten met diverse zorgvragen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun familie. Je kunt werken in een van onze teams in Schijndel, Heeswijk of Uden.

Je werkt samen met je collega’s in een klein team en ondersteunt, verzorgt en begeleidt cliënten in de thuissituatie. Ieder op basis van eigen deskundigheid. Je bevordert het welzijn en biedt structuur. Je blijft altijd de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten stimuleren. Je kijkt wat de naaste omgeving hierin kan betekenen en observeert en signaleert hoe het met cliënten gaat. Verder overleg je met collega’s als dat nodig is. De lijntjes met de wijkverpleegkundigen, casemanagers, huishoudelijke hulpen en behandelaren zijn kort.

Teams
In Heeswijk en omgeving zijn de zorgteams verdeeld in team 1en 2. In Schijndel in team A en B met ieder twee wijken. Je werkt in een klein team van vaste medewerkers en met zoveel mogelijk vaste invalkrachten per wijk. De teams zorgen voor alle geplande en ongeplande zorg, begeleiding en ondersteuning, samen met familie- en mantelzorgers, vrijwilligers en andere werkers in de wijk. De teams van huishoudelijke ondersteuning werken eveneens in kleinere teams met vaste medewerkers.

Voor Uden zijn we bezig met het opzetten van een nieuw team. Samen met je collega’s krijg je de ruimte om dit vorm te geven.

Belangstelling? Wij ontmoeten je graag!
Heb je vragen over werken bij Ondersteuning Thuis of een van onze vacatures, dan kun je contact opnemen met een van de teammanagers

Schijndel: Ylona Ganzeboer of Jolanda Oerlemans via tel. 073 - 544 33 00.
Heeswijk en Uden: Yolanda Verstegen via tel. 0413 - 29 81 00

Wil jij werken bij Ondersteuning Thuis van Laverhof?

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?