EmailTwitterFacebookLinkedIn

Bijbaan

Meld je aan voor een bijbaan waarbij je iets kan betekenen voor de ouderen in jouw omgeving. Afhankelijk van de mogelijkheden, jouw ervaring en beschikbaarheid kun je aan de slag bij Ondersteuning Thuis of op één van onze locaties. Je ontvangt salaris ruim boven het wettelijk minimum uurloon (ca. € 13,50 bruto). Solliciteren kan vanaf 16 jaar. 

Bijbaan voor niet-zorgstudenten
Volg je geen zorgopleiding maar wil je graag iets betekenen voor ouderen in jouw omgeving? Laat jouw gegevens achter via de sollicitatieknop en wij nemen contact met je op wanneer er een plekje vrij is. 


Bijbaan voor zorgstudenten
Volg je een opleiding zorg- of welzijn en ben je op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je direct ervaring opdoet binnen het werkveld? Kom als zorgstudent werken bij Laverhof. Je kunt direct aan de slag! Samen bekijken we je niveau en wat je zelfstandig kunt en mag doen. Afhankelijk van je niveau en ervaring komen we tot een passend salaris. 
Volg je een zorgopleiding en ben je op zoek naar een bijbaan reageer dan op de vacature via deze pagina.

Extra informatie
Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Vacaturekenmerken

Contactpersoon vacature

Deel deze vacature