Mgr. Bekkershuis

Adresgegevens 

In het Mgr. Bekkershuis in het centrum van Schijndel wonen cliënten met een fysieke beperking en cliënten die revalideren. Ook kunnen cliënten er de gespecialiseerde dagbesteding, met mogelijkheid voor behandeling, bezoeken.

Deken Baekersstraat 83

5482 JD Schijndel

073-5442700

In het Mgr. Bekkershuis dat centraal gelegen is in Schijndel, wonen cliënten met een fysieke beperking en cliënten die revalideren. Ook kunnen cliënten er de gespecialiseerde dagbesteding, met mogelijkheid voor behandeling, bezoeken. De nieuwe behandelruimtes van de fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek bevinden zich op de begane grond bij de ingang.

Achter het Mgr. Bekkershuis bevindt zich het nieuwe appartementencomplex Servaeshof. Het complex bestaat uit 33 appartementen voor zelfstandig wonende huurders mét een zorgindicatie.

Cliënten wonen in het Mgr. Bekkershuis in een eigen appartement. In de gemeenschappelijke huiskamers worden activiteiten georganiseerd en kan gezamenlijk worden gegeten. Verder is er ook een wijkrestaurant, waar dagelijks een warme maaltijd wordt geserveerd en activiteiten worden georganiseerd.

Voor cliënten met een lichte zorgvraag is Laverhof Ondersteuning Thuis beschikbaar.

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl