EmailTwitterFacebookLinkedIn

Het Retraitehuis en Kloosterpark

Adresgegevens 

Het Retraitehuis in Uden en het nieuwe Kloosterpark biedt wonen met zorg en behandeling aan cliënten.

Volkelseweg 30

5405 NA Uden

Tel.: 0413 - 33 75 00

 

Het Retraitehuis in Uden biedt wonen en waardige zorg in een gastvrije, sfeervolle ambiance. De zorgappartementen zijn modern ingericht met éénpersoonskamers en eigen sanitair. Het Retraitehuis heeft een eigen keuken en ligt in een parkachtige omgeving, met een grote besloten tuin. Deze is ook veilig en toegankelijk voor mensen met een psychogeriatrische aandoening.

Het Retraitehuis heeft de wortels van haar bestaan 25 jaar terug als kloosterbejaardenoord. De samenwerking met de zusters van de Congregatie Missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest is nog steeds levendig. Dit is een internationale missionaire congregatie binnen de Katholieke Kerk, een groep van circa 3200 vrouwen afkomstig uit 45 verschillende culturen en landen.

Wie kiest voor zorg- en dienstverlening van het Retraitehuis, kiest voor waardige zorg en een leven als thuis. De bewoners van Het Retraitehuis leven in een veilige en vertrouwde woonomgeving, gelegen in een groene en bosrijke omgeving. Het woon- en zorgcentrum met verpleeghuiszorg biedt de bewoners een gastvrije en rustige leefomgeving met veel aandacht voor elkaar. Het Retraitehuis heeft een prachtige achtertuin. U kunt daar gaan wandelen en genieten van de mooie plekjes, die een oase van rust bieden. 

Zorgappartementen Het Kloosterpark
Naast Het Retraitehuis wordt het appartementencomplex Het Kloosterpark gerealiseerd. Prachtig gelegen zorgappartementen, op een geborgen en unieke locatie. Het wordt een zelfstandig gebouw, dat via een gang verbonden is met Het Retraitehuis. Het Kloosterpark bestaat uit 44 zorgappartementen. 

Woonwijk De Gaarden
Rondom het historische Retraitehuis is recent een prachtige woonwijk gebouwd: De Gaarden. Een groene plek, waar je het vertrouwde dorpsleven ervaart. Je kunt er appartementen en eengezinswoningen huren en er zijn vrije kavels beschikbaar om op te bouwen. Het Retraitehuis vervult in deze nieuwe woonwijk een wijkfunctie en biedt op verzoek een totaalpakket van wonen, zorg, welzijn en extra services.

De sfeervolle ruimtes in Het Retraitehuis nodigen bezoekers uit om elkaar te ontmoeten. Ook bewoners van de wijk De Gaarden en het appartementencomplex Het Kloosterpark zijn van harte welkom in D'n Blauwe Engel voor een kopje thee, koffie met iets lekkers.

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl