Annahof

Adresgegevens 

In Annahof in Wijbosch, gelegen naast St. Barbara, bevinden zich 35 studio’s voor verzorgd wonen en 2 studio’s voor tijdelijke opname, zoals voor logeren of herstellen. De studio’s worden verhuurd aan mensen met een ondersteuningsvraag (WMO-indicaties en vanuit de zorgverzekeringswet) en zijn daarnaast bestemd voor cliënten met een zzp 4, waarbij de indicatie wordt omgezet in overbruggingszorg.

Eerdsebaan 1A

5482 DA Schijndel

Tel.: 073 – 544 33 00

De studio's

De studio’s zijn een-kamerappartementen met een eigen badkamer; er is geen aparte slaapkamer. Alle studio’s bevinden zich op de begane grond, met een eigen terrasje waar de bewoners heerlijk buiten kunnen zitten. Er is een gezamenlijke huiskamer is, waar de bewoners gebruik maken van de maaltijd. 

Woonteam
Voor ondersteuningsvragen is een woonteam werkzaam in Annahof. Vanaf 7.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond zijn er medewerkers aanwezig die de zorgvragen ondersteunen en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de maaltijden en het schoonhouden van de studio’s en algemene ruimtes. In de nacht is er een verzorgende in de nabijheid.

Huiskamer Het Trefpunt
Annahof beschikt over een gezamenlijke huiskamer, het Trefpunt. Het Trefpunt wordt ook gezien als het verlengstuk van de eigen studio, waar men elkaar kan ontmoeten. Koffie en thee zijn gratis en de warme maaltijden worden er geserveerd. Hiervoor is elke dag een gastvrouw aanwezig.

Activiteitenruimte de Inloop
Aangrenzend aan het Trefpunt ligt de activiteitenruimte, De activiteiten die hier worden georganiseerd, staan vermeld op het publicatiebord in het Trefpunt.

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl