Cunera | De Bongerd 

Adresgegevens 

Cunera | De Bongerd is een dubbellocatie voor wonen met zorg en behandeling. Er  wonen cliënten met lichamelijke aandoeningen of beperkingen en cliënten met dementie.

Zijlstraat 1

5473 CJ Heeswijk-Dinther

Tel.: 0413 - 29 81 00

 

Kastanjedreef,  Lindelaan

Op Kastanjedreef en Lindelaan in Cunera wonen mensen met dementie in kleinschalige woongroepen van acht cliënten, die ieder een eigen zit-slaapappartement hebben, met gedeeld sanitair. Elke woongroep heeft een gemeenschappelijke huiskamer met keuken, waar activiteiten worden georganiseerd en gezamenlijk kan worden gegeten.

Bellefleur, Elstar, Sterappel

Op Bellefleur, Elstar en Sterappel in De Bongerd wonen cliënten met lichamelijke aandoeningen of beperkingen in een eigen appartement. Er zijn gemeenschappelijke huiskamers voor ontmoeting, maaltijden en activiteiten. Voor cliënten met een lichte zorgvraag (zorgzwaartepakket 1 t/m 4) biedt De Bongerd ook mogelijkheden voor het huren van een appartement in een beschutte woonomgeving met zorg- en dienstverlening of is Laverhof Ondersteuning Thuis beschikbaar.

In het restaurant Plaza wordt dagelijks een warme maaltijd geserveerd.

Overige voorzieningen

Revalidatie De Bongerd biedt tijdelijke opname voor ouderen die na een verblijf in het ziekenhuis niet in hun eigen woonomgeving kunnen revalideren of herstellen.

Dagbesteding

Cunera | De Bongerd biedt gespecialiseerde dagbesteding en dagbehandeling. Deze vorm van dagbesteding is gericht op ouderen die nog zelfstandig wonen en voor wie andere voorzieningen in hun eigen wijk of buurt niet toereikend zijn, omdat er meer ondersteuning nodig is van professionals.

Prachtige omgeving

Cunera | De Bongerd ligt in een prachtige parkachtige omgeving, omzoomd met oude eiken en beuken, naast de abdij van Heeswijk.

 

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl