Annahof

In Annahof in Wijbosch, gelegen naast St. Barbara, bevinden zich 35 studio’s voor verzorgd wonen en 2 studio’s voor tijdelijke opname, zoals voor logeren of herstellen. De studio’s worden verhuurd aan mensen met een ondersteuningsvraag (WMO-indicaties en vanuit de zorgverzekeringswet) en zijn daarnaast bestemd voor cliënten met een zzp 4, waarbij de indicatie wordt omgezet in overbruggingszorg.

De studio
De studio’s zijn een-kamerappartementen met een eigen badkamer; er is geen aparte slaapkamer. Alle studio’s bevinden zich op de begane grond, met een eigen terrasje waar u heerlijk buiten kunt zitten. De studio’s hebben geen keukenvoorziening, omdat er een gezamenlijke huiskamer is, waar u gebruik kunt maken van de maaltijd. De studio’s worden aangeboden inclusief stoffering (vloerbedekking, vitrage en overgordijnen).
 
De studio’s beschikken over een ingebouwde kledingkast. De overige inrichting kan door de huurder naar eigen inzicht worden bepaald. Hierbij moet wel rekening worden gehouden dat er voldoende ruimte vrij blijft voor het gebruik van een rollator en/of rolstoel. In alle studio’s is een telefoon- en TV-aansluiting en daarnaast beschikt de studio over een alarmering.

Woonteam
Voor ondersteuningsvragen is een woonteam werkzaam in Annahof. Vanaf 7.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond zijn er medewerkers aanwezig die de zorgvragen ondersteunen en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de maaltijden en het schoonhouden van de studio’s en algemene ruimtes. In de nacht is er een verzorgende in de nabijheid.

Huiskamer Het Trefpunt
Annahof beschikt over een gezamenlijke huiskamer, het Trefpunt. Het Trefpunt wordt ook gezien als het verlengstuk van de eigen studio, waar men elkaar kan ontmoeten. Koffie en thee zijn gratis en de warme maaltijden worden er geserveerd. Hiervoor is elke dag een gastvrouw aanwezig.

Activiteitenruimte de Inloop
Aangrenzend aan het Trefpunt ligt de activiteitenruimte, De activiteiten die hier worden georganiseerd, staan vermeld op het publicatiebord in het Trefpunt.

Klik hier voor de plattegrond van Annahof.

 

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof