Verzorgende niveau 3

Lees alles over een baan als verzorgende bij LaverhofAls verzorgende binnen Laverhof bied jij zorg afgestemd op het persoonlijke levenspatroon van onze cliënten en bewoners. Vanuit een warm hart en met kennis en expertise over goede zorg creëren we een manier van samen leven waarbij eigen kracht, ondersteuning door het eigen sociale netwerk en professionele zorg één geheel vormen.
 

 

 


Jouw werkplek

Als verzorgende binnen Laverhof kun je op verschillende manieren aan de slag. Zo kun je gaan werken in de thuiszorg of op een van onze locaties Naast verschillende locaties bieden wij verschillende type zorg: psychogeriatrische zorg, somatische zorg en geriatrische revalidatiezorg. Liever een diversiteit aan kennis en ervaring opdoen? Kom dan werken binnen ons flexteam.

Reageren op een vacature als verzorgende kan ook met een afgeronde opleiding als persoonlijk begeleider, woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work en andere vergelijkbare diploma’s. 

 

 

 

 

 

 


Collega's aan het woord

 

“Het is kleinschalig, we hebben leuke collega’s en er is veel ruimte voor doorontwikkeling. We werken op de PG-afdeling Parklaan 9-11 bij St. Barbara in Wijbosch en draaien verschillende soorten diensten. We starten altijd met het doorlezen van de overdracht waarna we de zorg starten. Ook aan het einde van onze dienst zorgen we weer voor een overdracht richting de volgende dienst. Het bevalt goed. Laverhof voelt vertrouwd.”

 

Loes en Liza
Verzorgende Niveau 3

 

 

Tot snel bij Laverhof!

Sta jij binnenkort naast Loes en Liza op de werkvloer? Kom vrijblijvend een dagje meelopen!

Wil je kennismaken of meer informatie? Dat kan altijd! Laat jouw gegevens bij ons achter en onze recruiter helpt jou graag verder. 
 

 

Vacatures verzorgende niveau 3

Kennismaken

 

Even kletsen? Je bereikt onze hr-collega's via 073-5443300 of stuur ze een appje via 06-42061733.

Of vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl.