EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verzorgende

Als verzorgende binnen Laverhof bied jij zorg afgestemd op het persoonlijke levenspatroon van onze cliënten en bewoners. Vanuit een warm hart en met kennis en expertise over goede zorg creëren we een manier van samen leven waarbij eigen kracht, ondersteuning door het eigen sociale netwerk en professionele zorg één geheel vormen.
 

Wat ga je doen?
Binnen Laverhof doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Je ondersteunt hen op een manier die zij nodig hebben. Dit doe je in overeen­stemming met familie, bekenden, buurtbewoners en andere zorgprofessionals. Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten en bewoners kunnen leven zoals zij dat willen.

Waar kun je gaan werken?
Je kunt als verzorgende binnen Laverhof op ver­schillende manieren aan de slag. Zo kun je werken in de thuiszorg of op een van onze locaties. Op onze locaties bieden wij verschillende type zorg: psycho­geriatrische zorg, somatische zorg en geriatrische revalidatiezorg. Liever een diversiteit aan kennis en ervaring opdoen? Kom dan werken binnen ons flex­team. Reageren op een vacature als verzorgende kan ook met een afgeronde opleiding als persoonlijk begeleider, woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work en andere vergelijkbare diploma’s.

Vacatures

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl

Ook bereikbaar via WhatsApp: 06-28872833