EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verzorgende Niveau 3

Lees alles over een baan als verzorgende Niveau 3 bij LaverhofAls verzorgende binnen Laverhof bied jij zorg afgestemd op het persoonlijke levenspatroon van onze cliënten en bewoners. Vanuit een warm hart en met kennis en expertise over goede zorg creëren we een manier van samen leven waarbij eigen kracht, ondersteuning door het eigen sociale netwerk en professionele zorg één geheel vormen.

.............................................................................................

 


Werken bij Laverhof

Als Verzorgende Niveau 3 bied jij zorg aan onze cliënten en bewoners. Je ondersteunt hen op een manier die zij nodig hebben en kijkt per bewoner naar de juiste zorg op maat. Dit doe je in overeenstemming met familie, bekenden, buurtbewoners en andere zorgprofessionals. Binnen Laverhof doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. En samen zorgen we ervoor dat onze cliënten en bewoners kunnen leven zoals zij dat willen.

Bekijk hier al onze vacatures >>

 

 


Jouw Werkplek

Als verzorgende binnen Laverhof kun je op verschillende manieren aan de slag. Zo kun je gaan werken in de thuiszorg of op een van onze locaties Naast verschillende locaties bieden wij verschillende type zorg: psychogeriatrische zorg, somatische zorg en geriatrische revalidatiezorg. Liever een diversiteit aan kennis en ervaring opdoen? Kom dan werken binnen ons flexteam.

Reageren op een vacature als verzorgende kan ook met een afgeronde opleiding als persoonlijk begeleider, woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work en andere vergelijkbare diploma’s.


......................................................................................................

 


Collega's aan het woord

 

Jouw toekomstige collega’s Loes en Liza vertellen je graag over hun werk als verzorgende IG niveau 3 bij Laverhof: “Het is kleinschalig, we hebben leuke collega’s en er is veel ruimte voor doorontwikkeling. We werken op de PG-afdeling Parklaan 9-11 bij St. Barbara in Wijbosch en draaien verschillende soorten diensten. We starten altijd met het doorlezen van de overdracht waarna we de zorg starten. Ook aan het einde van onze dienst zorgen we weer voor een overdracht richting de volgende dienst. Het bevalt goed. Laverhof voelt vertrouwd.”

 

Loes en Liza
Verzorgende Niveau 3

 

 

Tot snel bij Laverhof!

Sta jij binnenkort naast Loes en Liza op de werkvloer? Kom vrijblijvend een dagje meelopen! Wil je kennismaken of meer informatie? Dat kan altijd! Laat jouw gegevens bij ons achter en onze recruiter helpt jou graag verder. 
 

 

Vacatures Verzorgende Niveau 3

Heb je een vraag over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300.
Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 06-28872833.