Verpleegkundige

Jij bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om zorginhoudelijke zaken en multidisciplinaire samenwerking. Samen met collega’s uit verschillende disciplines stem je de juiste zorg af op het persoonlijke levenspatroon van cliënten en bewoners. Je betrekt hierbij het eigen sociale netwerk en coacht collega’s bij het optimaliseren van de zorgkwaliteit.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige heb je een signaleringsfunctie. Je analyseert situaties en bekijkt samen met je team wat er verbeterd kan worden. Je betrekt familie en betrokkenen en coacht collega’s bij het optimaliseren van de zorgkwaliteit. Door het organiseren van de dagelijkse gang van zaken zorg je samen met je collega’s dag in dag uit voor goede zorg afgestemd op de behoefte van de cliënt of bewoner en zijn of haar omgeving.  

Waar kun je gaan werken?
Als verpleegkundige kun je aan het werk in de thuiszorg als wijkverpleegkundige of op een van onze afdelingen als coördinator zorg. Op onze locaties verlenen wij verschillende type zorg: psycho­geriatrische zorg, somatische zorg, geriatrische revalidatiezorg en palliatieve zorg.

Vacatures

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl

Ook bereikbaar via WhatsApp: 06-28872833