Somatiek

Wanneer lichamelijke klachten en de benodigde zorg te zwaar worden om nog zelfstandig te kunnen wonen, bieden wij een thuis op een van onze locaties. Samen met het team en de familie wordt samengewerkt om ervoor te zorgen dat bewoners zoveel mogelijk het leven kunnen leven zoals zij dat gewend zijn.  
 

Wat ga je doen?
Bij deze doelgroep staan lichamelijke beperkingen waarbij langdurig intensieve en complexe zorg nodig is op de voorgrond. Alle woongroepen hebben een eigen team. De zorg is enerzijds gericht op omgaan met beperkingen en anderzijds zo fit mogelijk te blijven. De familie is een belangrijke bron van informatie over de gewoontes en mogelijkheden van de bewoner en speelt een belangrijke rol in het zoveel mogelijk voortzetten van het dagelijkse leven zoals de bewoner dat gewend is.

Multidisciplinair
Samen in een team van zorgverleners en behandelaren biedt je bewoners de zorg die zij nodig hebben. Zorgverlening maar ook het aanbieden van activiteiten staat centraal, waarbij zoveel mogelijk wordt aangesloten bij de individuele wensen van de bewoners.

Vacatures

 

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl

Ook bereikbaar via WhatsApp: 06-42061733