Somatiek

Vacatures

Wanneer lichamelijke klachten en de benodigde zorg te zwaar worden om nog zelfstandig te kunnen wonen, bieden wij een thuis op een van onze locaties. Samen met het team en de familie wordt samengewerkt om ervoor te zorgen dat bewoners zoveel mogelijk het leven kunnen leven zoals zij dat gewend zijn.  

 

Vacatures 

Wat ga je doen?

 

Bij deze doelgroep staan lichamelijke beperkingen waarbij langdurig intensieve en complexe zorg nodig is op de voorgrond. Alle woongroepen hebben een eigen team en als bewoners daar behoefte aan hebben kunnen zij gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes. De zorg is enerzijds gericht op omgaan met beperkingen en anderzijds zo fit mogelijk te blijven. De familie is een belangrijke bron van informatie over de gewoontes en mogelijkheden van de bewoner en speelt een belangrijke rol in het zoveel mogelijk voortzetten van het dagelijkse leven zoals de bewoner dat gewend is.

 
Multidisciplinair


Samen in een team van zorgverleners en behandelaren biedt je bewoners de zorg die zij nodig hebben. Je stelt samen een behandelplan op waarin zorgverlening maar ook het aanbieden van activiteiten centraal staan waarbij zoveel mogelijk wordt aangesloten bij de individuele wensen van de bewoners.

Heb je vragen over werken op een somatische afdeling of een van onze vacatures, dan kun je contact opnemen met een van de teammanagers.

Locatie Schijndel:

Marlies van der Doelen Tel. 073 – 544 27 00

Locatie Heeswijk:

Jacqueline van Eijk via tel. 0413 - 29 81 00

Locatie Uden:

Irene Rijkers via tel. 0413 – 33 75 00

 

 

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl