EmailTwitterFacebookLinkedIn

Revalidatie

Laverhof biedt revalidatie aan cliënten die tijdelijk, door beperkingen, niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. Dit kan zijn na een ziekte, bijvoorbeeld een herseninfarct, of na een operatie. Het uitgangspunt is een tijdelijke periode van behandeling en begeleiding, die moet leiden tot terugkeer naar de eigen woonomgeving of naar een andere aangepaste omgeving.
 

Wat ga je doen?
Je werkt in een multidisciplinair team waarbij de begeleiding en zorg gericht zijn op revalidatie. Dit betekent dat de cliënt binnen een revalidatietraject gestimuleerd wordt om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. De cliënt leert op deze wijze om te gaan met situaties die ook in de thuissituatie voor komen.

Maatwerk
Die terugkeer wordt in onderling overleg voorbereid. Samen met de cliënt wordt door een team van behandelaars en verzorgenden een op maat geschreven behandelplan opgesteld. De oefeningen en behandelingen worden afgestemd op de voorkeuren van de cliënten. Op die manier kunnen zij persoonlijk en doelgericht revalideren.

Vacatures

 

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs via 073-5443300

Stel je vraag via het contactformulier of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl

Ook bereikbaar via WhatsApp: 06-28872833