Psychogeriatrie

Vacatures

Op onze psychogeriatrische afdelingen bieden we een warm thuis aan onze bewoners. Door zoveel mogelijk rekening te houden met ieders persoonlijke wensen en gebruiken wordt belevenisgerichte zorg verleend aan bewoners met geheugenproblemen.

Vacatures

Wat ga je doen?

 

Professionele zorg en ondersteunen daar waar nodig is. In een vertrouwde omgeving en een warm thuis voor als dat niet meer kan. Samen met het eigen sociale netwerk wordt het zorgplan zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte van de bewoner en zijn of haar omgeving.


Kleinschalig


Samen koffie drinken, samen eten en de krant lezen; het zijn eenvoudige activiteiten die de basis vormen voor een vertrouwde omgeving waarin de bewoner zich thuis kan voelen. Door het gebruik van kleuren, licht, materialen en geuren op de afdeling wordt een prettige sfeer geschapen, waarin de bewoner zich thuis kan voelen. Daarnaast wordt er ook ingespeeld op de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoners. Ook het activiteitenaanbod is hierop gericht.

Heb je vragen over werken op een psychogeriatrische afdeling of een van onze vacatures, dan kun je contact opnemen met een van de teammanagers.


Locatie Schijndel:

Wilco Jansen of Antoinette van Melis

via tel. 073 - 544 33 00


Locatie Heeswijk:

Ingrid Hendriks of Conny Damen via tel. 0413 - 29 81 00


Locatie Uden:

Irene Rijkers via tel. 0413 – 33 75 00

 

 

Vragen over werken bij Laverhof?

Neem contact op met onze HRM adviseurs op via 073-5443300

Vul het contactformulier in of mail je vraag naar vacature@laverhof.nl