“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Verzorgende, Niveau 3 - Somatiek Heeswijk-Dinther

Inleiding

Heb je een passie voor het werken met mensen die intensieve zorg nodig hebben en soms onbegrepen gedrag laten zien? Kom dan met jouw frisse positieve kijk op uitdagende zorgvragen ons team versterken.

Functie informatie

 • Je stimuleert samen met je team activatie en zelfzorg bij onze bewoners en levert een bijdrage aan het zorgleefplan. Het zorgleefplan is bedoeld om de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie te geven over de zorg die hij/zij krijgt. Kwaliteit van leven staat hierbij centraal.  
 • Je zorgt dat het zorgplan met alle betrokkenen is afgestemd. Hiervoor heb je veelvuldig contact met familie, collega’s en specialisten uit andere disciplines.
 • Je biedt de beste kwaliteit van zorg en begeleiding, gericht op het welbevinden van de bewoner. Je draagt zorg voor een prettige woon- en werksfeer.
 • Je biedt dagelijks professionele verzorging volgens het zorgleefplan en verricht daarbij verpleegtechnische handelingen, binnen je eigen bevoegd- en bekwaamheid. 
 • Je signaleert veranderingen en bespreekt deze met betrokkenen en levert bijdrage aan het evalueren en bijstellen van het zorgleefplan. 
 • Naast het bieden van primaire verzorging (ADL ondersteunen en/of overnemen) werk je met dubbeldiagnostiek en uitdagende somatische zorgvragen (complexe casuïstiek).

Onze ideale kandidaat

Je hebt een diploma Verzorgende niveau 3 IG, of een vergelijkbaar diploma (woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work). Met jouw zorghart kun je goed aanvoelen wat onze bewoners nodig hebben. Je weet goed prioriteiten te stellen en kan met een kritische blik naar kwaliteit van zorg en werkprocessen kijken.

Extra informatie

 • Een jaarcontract van 20 – 32 uur met uitzicht op een vast contract. Andere contractvormen zijn bespreekbaar. 
 • Ter ondersteuning bieden wij je een training waarin je geschoold wordt om BIG handelingen uit te mogen voeren voor zover je dat niet hebt gehad in je opleiding.
 • Een brutosalaris tussen de € 1.960,02 en € 2.845,21 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 35) 
 • Beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en korting op een bedrijfsfitnessabonnement.

Belangstelling?

Stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar vacature@laverhof.nl onder vermelding van vacaturenummer 18-22.

Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met Jacqueline van Eijk via jacqueline.vaneijk@laverhof.nl of via tel. 0413-298100.

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof