“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Teammanager Welzijn

Inleiding

Laverhof versterkt de eigen kracht van haar cliënten met zorg, wonen, behandeling en aanvullende diensten. Zo kunnen mensen op eigen wijze een zo goed mogelijke kwaliteit van leven realiseren.   

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers om daar vanuit visie en vakmanschap een bijdrage aan te leveren. Heb jij ook een sterke kant die je graag wilt laten zien? 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Teammanager Welzijn (28 uur per week)

Functie informatie

Je geeft leiding aan het team welzijn met onze kernwaarden als uitgangspunt. Zo vind je het van groot belang dat Laverhof actief onderdeel uitmaakt van de samenleving. Dit betekent de samenleving naar binnen halen en andersom zelf onderdeel uitmaken van en zichtbaar zijn in de samenleving. Samenwerking tussen de participerende organisaties in de wijk en de beschermde woonomgevingen is hierbij heel belangrijk. 

Binnen het team welzijn wil je een gevarieerd palet aan welzijnsactiviteiten, afgestemd op de behoeftes van cliënten/bewoners organiseren.  Ook ben je verantwoordelijk voor de dagbesteding voor thuiswonende cliënten. Samen met je collega teammanager welzijn en de teammanagers zorg en behandeling ben je er verantwoordelijk voor dat welzijn onderdeel is van de strategische beweging naar kwaliteit van leven in de leefgemeenschap. Je draagt hier vanuit je expertise aan bij.  

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid en voor de coördinatie van alle vrijwilligers binnen Laverhof, specifiek voor de vrijwilligers die ingezet worden ten behoeve van welzijnsactiviteiten.   

 • Je hebt een heldere visie op welzijn en draagt die uit binnen en buiten de organisatie. De focus ligt hierbij op persoonsgerichte zorg en aandacht van de cliënten en bewoners, de mantelzorgers en de medewerkers.  
 • Je geeft op coachende wijze leiding aan jouw team en streeft naar een optimale samenwerking tussen de medewerkers uit de verschillende teams met betrekking tot het thema welzijn.  
 • Je biedt de medewerkers uit jouw teams heldere kaders en tegelijkertijd geef je hen de ruimte en het vertrouwen om mee te denken en hun eigen verantwoordelijkheid te pakken daar waar dat nodig is. 
 • Je stimuleert de medewerkers in je team om hun probleemoplossend vermogen en creativiteit in te zetten 
 • Je biedt individuele medewerkers de kans hun talenten in te zetten. Je creëert een veilige en lerende werkomgeving waarin medewerkers zich kwetsbaar kunnen opstellen en de kwaliteit van zorg continu verbetert. 
 • Je werkt nauw samen met teammanagers zorg om het welzijn op een hoger niveau te tillen. 
 • Je werkt vanuit kerncompetenties van Laverhof: je werkt samen, je toont respect, je bent transparant, je ontmoet, je bent ontwikkelingsbereid en je bent maatschappelijk ondernemend. 
 • Je ontwikkelt en implementeert beleid en schroomt niet hierbij je creativiteit in te zetten. 

Onze ideale kandidaat

 • Je hebt een opleiding afgerond op hbo-niveau, gericht op het vakgebied welzijn en aangevuld met een managementopleiding. 
 • Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die leidinggevende ervaring heeft binnen de VVT-sector en ervaring heeft in de ouderenzorg. 
 • Je bent toekomstgericht, ondernemend, creatief en je bent een doorpakker.  
 • Je kunt prioriteiten aanbrengen in een veeleisende omgeving en blijft daarbij dichtbij het operationele proces terwijl je vasthoudt aan de afgesproken koers. 

Extra informatie

 • Een contract voor de duur van één jaar met de intentie op voortzetting voor onbepaalde tijd 
 • Een salaris volgens FWG CAO-VVT, schaal 55  
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals onder andere bedrijfsfitness, fietsplan en mobile devices) 
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure 
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor de dienstbetrekking 
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang 
 • Voor vragen over de inhoud van deze functie, kan contact worden opgenomen met Monique Janus, directeur zorg, via telefoonnummer 0413-298100 

Belangstelling?

Stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 3 januari 2022 a.s. per mail naar vacature@laverhof.nl o.v.v. vacaturenummer 131. 

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 11 januari 2022 en woensdag 12 januari 2022

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof