“De waardering is wat werken in de zorg zo mooi maakt."

Beleidsadviseur

Inleiding

Laverhof versterkt de eigen kracht van haar cliënten met zorg, wonen, behandeling en aanvullende diensten. Zo kunnen mensen op eigen wijze een zo goed mogelijke kwaliteit van leven realiseren.  

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers om daar vanuit visie en vakmanschap een bijdrage aan te leveren. Heb jij ook een sterke kant die je graag wilt laten zien?

Het team beleid is een jong en enthousiast team dat nauw betrokken is bij alle ontwikkelingen in de organisatie. Wil je hier graag aan meebouwen, een bijdrage leveren aan merkbare en meetbare verbeteringen èn wil je echt wat betekenen voor de ouderenzorg? Dan willen we je graag ontmoeten!

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Beleidsadviseur (32 uur per week)

Functie informatie

 • Als beleidsadviseur ben je ondersteunend en adviserend aan de bestuurder en de leden van het managementteam. Je werkzaamheden hebben betrekking op bedrijfsvoering-, HRM- en zorgprocessen.
 • Je stelt beleidsstukken op waarin je externe ontwikkelingen, richtlijnen en wetswijzigingen vertaalt naar beleid dat aansluit bij ontwikkelingen in de organisatie, in nauwe samenwerking met medewerkers uit de praktijk.
 • Je voert evaluaties uit en maakt analyses, mede op basis van beschikbare kwantitatieve en kwalitatieve gegevens.
 • Je bent in staat in organisatie-brede veranderings- en implementatieprocessen te begeleiden en ondersteunen.

Onze ideale kandidaat

 • Heeft een opleiding afgerond op Hbo+ of academisch niveau, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheidszorg en heeft bij voorkeur enige jaren ervaring in een beleidsmatige functie in de (ouderen-) zorg.
 • Heeft kennis van ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en innovaties binnen de gezondheidszorg, met name in de ouderenzorg. 
 • Vindt het leuk om te bouwen aan een nieuwe manier van werken binnen de ouderenzorg door waardevolle en duurzame projecten vorm te geven en te implementeren
 • Is flexibel en creatief, kan conceptueel en/of overstijgend denken en is vooral in staat om dit te vertalen naar de praktijk.
 • Beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Extra informatie

 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Contracturen: 32 uur per week
 • Salariëring volgens FWG VVT, FWG 60 (Min. € 3.292,02 tot max. € 4.886,73)
 • Werktijden: in overleg
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en bedrijfsfitness
 • Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.
 • Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met Inge Almekinders, bestuurssecretaris, via telefoonnummer 073 - 544 33 00.

Belangstelling?

Sollicitatiebrieven met motivatie en curriculum vitae naar vacature@laverhof.nl onder vermelding van het vacaturenummer 129. De sluitingsdatum is 9 januari 2022. 

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 12 januari 2022.

We streven ernaar de procedure af te ronden vóór 1 februari 2022. 

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Een dag met Claudia Eijkemans, verzorgende bij Ondersteuning Thuis

Hoe ziet een dag van een verzorgende bij Ondersteuning Thuis eruit? Claudia Eijkemans neemt je mee.
Kijk hier

Toolkit mentoren in de zorg

Laverhof maakt gebruik van mentoren in de zorg voor begeleiding van nieuwe medewerkers of medewerkers die daar behoefte aan hebben.
Samen met zorgorganisaties Van Neynsel en Sint Jozefoord hebben we ervaring opgedaan met deze succesvolle inzet van mentoren. En dat willen we graag delen met andere zorgorganisaties! Speciaal hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld.

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof