Werken bij Laverhof

"We bieden samen warme zorg, zodat iedereen zich thuis voelt."

Bekijk werken bij Laverhof

Manager control, financiën en informatie

Inleiding

Laverhof is een lokaal gewortelde zorgorganisatie voor ouderen. De organisatie telt ongeveer 400 cliënten en hun familie en naasten, ruim 1200 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers. Laverhof is verbonden met elkaar door zorg, aandacht, inzet, Brabantse cultuur en gewoontes. Met behoud van hun eigen identiteit leven en werken zij in een prettige en gastvrije omgeving.

Als manager control, financiën en informatie maak je deel uit van het managementteam. In deze positie geef je hiërarchisch en inhoudelijk leiding aan de assistent controller, de medewerker informatievoorziening en de teammanager Economisch Administratieve Dienst en indirect aan de afdeling Economisch Administratieve Dienst. Je rapporteert in deze positie direct aan de Raad van Bestuur.

Functie informatie

 • De manager moet iemand zijn die een coachend leider is, daadkracht heeft, in staat is om te verbinden en beschikt over lef. In deze functie moet je weten wat er speelt in de organisatie, benaderbaar zijn, maar ook te allen tijden oplossingsgericht handelen binnen gestelde kaders.
 • De medewerkers van de afdeling zijn gericht op een continue, betrouwbare en professionele service en dienstverlening (excellente bedrijfsvoering). De manager draagt bij aan transparante, doelmatige en kosten efficiënte bedrijfsprocessen en standaardiseert de financiële werkprocessen. Je draagt zorg voor de ontwikkeling van en afstemming met (geautomatiseerde) informatiesystemen voor financieel-economisch aangelegenheden. De financiering met betrekking tot de strategisch vastgoedportefeuille kan ook onderdeel zijn van je takenpakket.
 • Je ontwikkelt tevens het beleid op financieel-economisch en administratief terrein en draagt zorg voor de planning en control en risicomanagement. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de AO/IC en je hebt de regie over de planning & control cyclus. Ja analyseert de verslaglegging en ziet toe op de uitvoering van het financieel economische beleid en voert werkzaamheden rond de aanbesteding uit. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur, Raad van Toezicht en zorg-directeuren in financieel economische vraagstukken, resultaten en risico's.

Onze ideale kandidaat

 •  Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie) en gerichte aanvullende scholing (bijvoorbeeld RC);
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 7 jaar ervaring in het vakgebied, bij voorkeur als leidinggevende van een afdeling control financien en informatie;
 • Je hebt een aantal jaar aantoonbaar werkervaring in het vakgebied van informatie voorziening, inrichting van KPI dashboard;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met informatievoorziening trajecten, inrichten van KPI Dashboards het werken met automatiseringspakketten;
 • Je bent analytisch, service-gericht en een zichtbare sparringpartner voor de verschillende afdelingen en haar medewerkers;
 • Je bent oplossings- en resultaatgericht en brengt een flinke dosis daadkracht mee;
 • Je bent een People manager die oog heeft voor de mensen in de organisatie en laat een leiderschapsstijl zien die zowel taak- als resultaatgericht is;
 • Je bent in staat om mensen mee te nemen in het proces en de visie.

Extra informatie

 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 36 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd, met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen.
 • De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT in functiegroep 70. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
 • Voor het overige, zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing, zoals onder andere een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Werklocatie St. Barbara, Schijndel

Belangstelling?

Ben jij de manager die ik zoek voor Laverhof? Neem dan vandaag nog contact met Charlotte Eijking (bureau Robert Walters) via onderstaande link.

 https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6768206046386298880/

Gezocht: Lefgozer m/v

Geen ervaring in de zorg? Ook dan maken we graag kennis met je! Heb jij minimaal drie jaar werkervaring op mbo-3 niveau? Dan bieden we je een verkorte mbo-zorgopleiding met prima salaris én baangarantie. Meer weten of je aanmelden?

Contact

Bij de medewerkers van HRM kunt u terecht met al uw vragen!

Maaike van Gogh, Karin van Kraaij en Judith de Koning, HRM-adviseurs van Laverhof

Sam, een dierbare ontmoeting!

Marleen van de Rijdt, woonzorgbegeleider, neemt haar hond Sam mee naar Vijverhof.